MOBY´s PLACE

the place to be voor liefhebbers van oldtimerbromfietsen en moto´s van de merken MOBYLETTE/MOTOBECANE
Club Motobécane de Belgique/Flandres - Vlaamse Mobyletteclub
Lidmaatschap


Via het formulier hieronder kan je jezelf inschrijven als lid van de Club Motobécane de Belgique (CMB). We onderscheiden twee soorten leden:


SYMPATHISANT: eenmaal je het aanmeldingsformulier invult en verzendt, ben je kosteloos sympathisant-lid van de Club Motobécane de Belgique (CMB). Je geniet dan volgende voordelen:

 • je ontvangt geregeld de MOBY-nieuwsbrief met weetjes en aankondigingen van ritten en meetings
 • je kan via het Mobyforum in contact treden met andere Mobyliefhebbers
 • je kan op verzoek info & advies bekomen
FULL CLUB MEMBER OF VOLWAARDIG CLUBLID: Om een volwaardig clublid te worden moet je vanaf 2019 vooraf 12 euro overmaken op rekening BE29 0012 0576 4964 op naam van CMB/Rudi Kennes, BIC code GEBABEBB, met vermelding ´lidmaatschap CMB´. Als je betaling binnen is krijg je een tijdje later ook per mail een lidmaatschapsbewijs van de club.


Op basis daarvan geniet je tal van bijkomende servicevoordelen:

Je wordt als betalend lid automatisch full club member van de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen, kortweg BFOV. Dit is de federatie van (bijna) alle oldtimerclubs in België. Dit lidmaatschap biedt je volgende bijkomende servicevoordelen:
 • lidkaart BFOV, op vertoon waarvan je bij diverse evenementen korting geniet
 • gratis Magazine Retro Classic News, een lijvig en goed verzorgd vakblad dat je 4x per jaar mag ontvangen
 • gratis advies ivm je oldtimer, juridisch en practisch
 • goedkoopste tarieven voor betalende diensten, en dus ook 20 euro korting per aanvraag van een bouwjaarattest wanneer je niet beschikt over het gelijkvormigheidsattest van je oldie
 • alle mailings (met rit- en evenementenaankondigingen)
 • onderschrijven van de BFOV verzekeringsproducten: zo geniet je bij Marsh van de voordeligste oldtimertarieven voor je bromfiets
 • alle kortingen die aangeboden worden door de BFOV en haar partners
 • toegang tot het ledenportaal van de BFOV via hun website, waar je ook je eigen bromfietsgegevens kunt ingeven wat van pas kan komen bij gebeurlijke diefstal van je oldie
Het is dus aan jou om je keuze te maken. Als je een beetje kan rekenen, dan weet je wel welke keuze je het meeste voordeel zal opleveren.

Verder: alle communicatie zal per e-mail verlopen dus zorg dat je je e-mail adres correct invult, en ons ook op de hoogte stelt als dit verandert.

Inschrijvingsformulier.
Hieronder kun je je inschrijven als lid van Moby´s club. Vul alle velden in. Let er in het bijzonder op dat je emailadres correct is ingevoerd, zodat we je kunnen contacteren en je op termijn allicht de elektronische nieuwsbrief van de club kunt ontvangen.
Soort lidmaatschap:
Voornaam:
Familienaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Email adres:
Geslacht:
Geboortedatum:
   
Welk type(n) bromfiets(en) heb je en wat is hun bouwjaar:
Beschrijving
   
 


Pagina reeds : 8198 keer bezocht

Copyright © Whoosh 2023