MOBY´s PLACE

the place to be voor liefhebbers van oldtimerbromfietsen en moto´s van de merken MOBYLETTE/MOTOBECANE
Club Motobécane de Belgique/Flandres - Vlaamse Mobyletteclub

Rassemblement 30 et 31 mai Saint-QuentinHet was Henk (van Kessel) die aan de basis lag van de oproep tot Nederlandse en Belgische Mobyfans om zich in te schrijven voor het ´rassemblement´ te Saint-Quentin (Frankrijk, Picardië) naar aanleiding van 60 jaar Mobylette/Motobécane.

De Club Motobécane de Françe organiseert dit jaar (2009) immers verscheidene herinneringsevents in het kader van 60 jaar Motobécane (1949-2009) en dit was er één van.

Vooraf werden we netjes gebrieft en kregen we ook de lijst van de deelnemers ter beschikking. Ter plekke vonden we elkaar vlotjes terug in de inschrijvingshal en van dan af liep het lekker. Veel volk bovendien op dit verzameltreffen en een heel ontspannen sfeer. Interessant toch ook, om in het hart van de Yamaha/MBK-fabriekssite te kunnen vertoeven.

De beelden hieronder spreken voor zich. De ritten waren ons wel wat te lang (100 km of meer) en de zeden zoals wij die kennen (samenblijven en altijd iemand van de organisatie achteraan laten rijden) werden niet echt gerespecteerd, doch al bij al was het uiteraard een onvergetelijk treffen. Onze Moby´s hielden stand en mochten best gezien worden.

SP50 Route

vlak voor de start van de eerste rit op zaterdag (100 km)oponthoud onderwegeven halt houden en op krachten komenergens onderweg, 'en attendant Godot'Saint-Quentin, la villeles moeurs et la vie en Françe ;-)


Pagina reeds : 2257 keer bezocht

Copyright © Whoosh 2023