MOBY´s PLACE

the place to be voor liefhebbers van oldtimerbromfietsen en moto´s van de merken MOBYLETTE/MOTOBECANE
Club Motobécane de Belgique/Flandres - Vlaamse MobyletteclubNieuw op deze site

Laatste wijzigingen:

 • VERNIEUW JE LIDMAATSCHAP!

 • 13.12.2018 Nieuwe link naar het Mobyforum van Moby Jet: https://www.mobyletteforum.com

 • Voorstelling van deze site  Deze Belgische/Vlaamse oldtimerbromfietsclub zag het levenslicht op 8 januari 2008. Dit, mede dankzij de informaticatechnische bijstand van Peter Staal, waarvoor dank.

  Als verzamelaar van oldtimerbromfietsen stelde ik immers vast dat er in België tot dan geen Belgische/Vlaamse club over brom- of motorfietsen van de merken Mobylette/Motobécane bestond.
  Dit, tot mijn grote verbazing. Immers, voor zover ik mij herinner, werden er indertijd - in de gouden jaren ´60 en ´70 - heel wat bromfietsen van deze merken aan de man gebracht. Het kan dan ook niet anders of er zijn tal van liefhebbers van deze merken in Vlaanderen te vinden. Hen willen wij een forum bieden om gegevens en ideeën ter zake uit te wisselen en tevens willen wij via deze website de krachten bundelen om een volwaardige oldtimerclub in Vlaanderen uit te bouwen.

  Deze website moet uiteraard nog verder worden uitgebouwd. Wij rekenen hiertoe ook op jouw bijdrage: alle suggesties zijn welkom en elektronische info en documentatie wordt met graagte ingewacht via volgend emailadres:

  inzenden van documentatie over Motobécane/Mobylette

  De ontvangen info en documentatie plaatsen wij dan op deze site zodat ook anderen er kunnen van genieten.

  Rudi Kennes


  Ook in de loop van 2023 kan je foto´s van je lievelingsmoby insturen; die plaatsen we dan op deze voorpagina in de kijker.
  Moto Retro Wieze 2023

  Topsponsor sinds 2016


  Pagina reeds : 69001 keer bezocht

  Copyright © Whoosh 2023